• Productie in Nederland
  • Persoonlijke service
  • Montage mogelijk
Hulp of advies nodig? Laat hier je nummer achter of stuur een e-mail

Innovatieve toepassingen van magneetstickers buiten het gebruikelijke gebruik

Bezig met laden ...
Innovatieve toepassingen van magneetstickers buiten het gebruikelijke gebruik

Magneetstickers: je kent ze vast wel van de koelkast of de zijkant van een auto. Maar wist je dat deze veelzijdige hulpmiddelen veel meer kunnen doen dan alleen dat? In deze blog gaan we dieper in op enkele innovatieve toepassingen van magneetstickers buiten het gebruikelijke gebruik. Of je nu een particulier, een zzp'er of een MKB-eigenaar bent, deze ideeën kunnen je inspireren om magneetstickers op creatieve manieren te benutten.

  1. Promotie op wielen
    Ja, we kennen allemaal de magneetstickers op auto's als vorm van mobiele reclame. Maar heb je ooit gedacht aan het gebruik van magneetstickers op andere voertuigen? Denk aan fietsen, scooters of zelfs bedrijfskarretjes. Deze kleine maar opvallende oppervlakken kunnen ook worden ingezet om je merk of boodschap te promoten.
  2. Flexibele buitenborden
    Traditionele buitenborden kunnen duur en tijdrovend zijn om te laten maken en te installeren. Magneetstickers bieden een alternatief dat snel en kostenefficiënt is. Of je nu speciale aanbiedingen wilt promoten, evenementen wilt aankondigen of simpelweg de aandacht wilt trekken, magneetstickers zijn ideaal voor tijdelijke buitenreclame.
  3. Tijdelijke wegwijzers
    Organiseer je een evenement? Gebruik magneetstickers om tijdelijke wegwijzers te creëren. Plaats ze op strategische punten om mensen de weg te wijzen naar de parkeerplaats, de ingang of verschillende activiteiten op de locatie. Na het evenement kun je ze gemakkelijk verwijderen zonder enige blijvende schade.
  4. Thuis en in de tuin
    Magneetstickers kunnen niet alleen buitenshuis, maar ook in huis en in de tuin handig zijn. Creëer een interactief schoolbord voor kinderen door een magneetsticker op een metalen oppervlak te plaatsen. Gebruik magneetstickers op metalen deuren, hekken of brievenbussen om je huisnummer of een welkomstboodschap weer te geven.
  5. Winkel- en restaurantdecoratie
    Ben je eigenaar van een winkel of restaurant? Magneetstickers kunnen worden gebruikt voor seizoensgebonden decoratie, speciale aanbiedingen of zelfs als menukaarthouders op metalen oppervlakken. Ze zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende promoties.

Magneetstickers zijn dus veel meer dan alleen reclame op auto's. Met een beetje creativiteit kunnen ze worden ingezet voor diverse toepassingen die je merk of boodschap opvallend en effectief kunnen promoten. Of je nu een particulier bent die zijn creatieve kant wil uiten, een zzp'er die zijn diensten wil adverteren of een MKB-eigenaar die op zoek is naar kostenbesparende reclamemogelijkheden, magneetstickers bieden een scala aan mogelijkheden om op te vallen en indruk te maken.

4 okt. 2023