Reclamespecialisten
specialisten

Montagedienst

Montagedienst wordt bij onze reclamespecialisten uitgevoerd door eigen vakmensen. Het plaatsen van vlaggen, spandoeken of reclameborden, het aanbrengen van een autobelettering op maat of het plaatsen van frames is zeer nauwkeurig werk waarvoor wij een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis hebben. Vakmensen die zeer klantgericht en flexibel zijn, altijd in overleg werken en hart voor de zaak hebben.

Vakkundige en
snelle montage

Onze eigen montagedienst zorgt ervoor dat jouw reclameproduct vakkundig en binnen een kort tijdbestek wordt geplaatst en gemonteerd. Dit doen wij door heel Nederland, maar ook in België en Duitsland. Ook leggen we je uit wat je het beste kunt doen op het gebied van onderhoud om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van jouw reclame-uiting. Ook als jouw reclameproduct in de toekomst reparatie nodig heeft, kun je te allen tijde een beroep op ons doen.

Voor ons is dus geen klus te gek. Mede door onze eigen montagedienst met eigen transport, zijn wij erg flexibel bij plaatsing. Wij doen wat wij beloven en maatwerk, kwaliteit en afspraak is afspraak staan daarom hoog in het vaandel bij ons dagelijks werk. We werken alleen met bewezen materialen. Wil je direct advies? Of wil je direct een bestellen plaatsen? Dat kan. Met onze persoonlijke en nuchtere aanpak zijn we je graag van dienst!

Eigen transport

Wij helpen je graag verder.

Neem contact op met onze specialisten

Reclamespecialisten