Reclamespecialisten
specialisten

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik een offerte voor maatwerk aanvragen?
Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons bellen op 088 – 2630055 of mailen naar info@reclamespecialisten.nl. Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Bestellen

Wanneer is mijn bestelling definitief?
Kunnen particulieren ook bestellen?

Zeker! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een bestelling plaatsen.

Kan ik de bestelling die ik al geplaatst heb nog wijzigen?

Tot dat je bestelling in productie is kun je deze nog wijzigen. Vanaf het moment dat je akkoord hebt gegeven zetten wij de bestelling in productie, wijzigen is dan helaas niet meer mogelijk.

Betalen

Kan ik ook op rekening betalen?
Prijzen exclusief BTW
Wat zijn jullie betaalmogelijkheden?

Je kunt kiezen tussen de opties:

  • iDEAL. Je bestelling wordt direct in behandeling genomen.
  • PayPal. Je bestelling wordt direct in behandeling genomen.
  • Mister Cash. Voor onze Belgische klanten bieden wij Mister Cash aan. Je bestelling wordt direct in behandeling genomen.
  • Contant bij afhalen. Contant betalen is uitsluitend mogelijk bij afhalen. Je dient de bestelling gepast te betalen.
  • Vooruitbetaling. Je bestelling wordt pas in behandeling genomen, zodra wij de betaling hebben ontvangen. De levertijd gaat vanaf dat moment in.
  • Achteraf betaling via Billink. Betaal binnen twee weken na ontvangst van je bestelling. Je bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Ontwerp & aanleveren bestanden

Met welke bestanden kunnen jullie werken?

Je kunt dus bij ons het ontwerp (met bijvoorbeeld afbeeldingen) van jouw gewenste product aanleveren. Voor het beste resultaat ontvangen wij – bij voorkeur – de bestanden in PDF-formaat. EPS-, AI-, PSD-, PSB-, TIFF- en JPEG-bestanden kunnen ook worden aangeleverd.

Wat is een vector bestand?
Hoe kan ik bestanden bij jullie aanleveren?

Verzending & bezorging

Is spoedlevering mogelijk?
Met welke vervoerders versturen jullie de producten?
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Wij hebben geen verzendkosten, tenzij dit specifiek bij het product is aangegeven.

Verzenden jullie ook naar adressen buiten Nederland?

Ja, wij verzenden zonder meerprijs naar België.

Wat is de levertijd van jullie producten?

Onze standaard productietijd bedraagt 5-7 werkdagen. Uiteraard is een spoedlevering ook mogelijk. Hiervoor vragen we je contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. De productietijd gaat in op het moment dat wij goedkeuring hebben ontvangen op de drukproef. De levertijd is de productietijd + 1 a 2 werkdagen voor het transport/verzending.

Garantie & retourneren

Het geleverde product is beschadigd
Ik wil mijn bestelling terugsturen, kan dit?

Al onze producten worden gemaakt aan de hand van de door u opgegeven specificaties. Hierdoor zijn onze producten maatwerk en vervalt het wettelijke herroepingsrecht. U kunt bestellingen dus niet terugsturen. Indien u standaard materiaal en toebehoren wilt terugsturen, dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen uw retouraanvraag bekijken en indien van toepassing informeren over eventuele retourmogelijkheden.

Ik heb een klacht over mijn bestelling, hoe kan ik deze indienen?

Wij verzoeken u vriendelijk om uw klacht via e-mail op info@reclamespecialisten.nl aan de afdeling klantenservice door te geven. Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht zover mogelijk op te lossen. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar de reclamespecialisten bij zijn aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Reclamespecialisten