Reclamespecialisten
specialisten

Welke vlag is het meest geschikt voor mijn bedrijf?

Jouw bedrijf valt pas écht op met een mooie vlag. Zo maak je een professionele indruk en weten klanten je makkelijk te vinden. Maar welke vlaggen zijn er? En welke is het meest geschikt voor jouw onderneming? Niet voor elk bedrijf is dezelfde vlag geschikt. Gelukkig is er altijd een passende vlag.

Gevelvlag

Natuurlijk is er de gevelvlag. Met zo’n vlag weet je echt de aandacht te trekken. Klanten herkennen namelijk al van ruime afstand jouw bedrijfslogo of -naam aan de gevel. Uiteraard is zo’n vlag alleen geschikt als je de opties hebt om een vlag aan de buitenmuur van je bedrijfspand te plaatsen.

Kioskvlag

Voor jouw winkel is het natuurlijk van belang dat jouw vlag altijd recht blijft hangen en goed leesbaar is. In dat geval kun je het best kiezen voor een kioskvlag. Bekend van de ijssalon of snackbar. Maar onderschat het niet, met deze vlag kun je ook een echt luxe gevoel uitstralen.

Baniervlaggen

Heb je de ruimte en wil je echt opvallen? Dan kun je kiezen voor baniervlaggen. Deze vlaggen zijn in veel verschillende grote maten te verkrijgen. Deze zijn ook nog eens betaalbaar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op 123vlaggenspecialist!

Reclamespecialisten