Reclamespecialisten
specialisten

Verschillende soorten reclameborden

Op zoek naar een reclamebord om jouw bedrijf, project of activiteit onder de aandacht te brengen? De Reclamebordenspecialist heeft verschillende soorten reclameborden om op te vallen. Denk hierbij onder meer aan reclamezuilen, bewegwijzeringsborden, voetbalborden, bouwborden, reclamedoeken en gevelborden.

Reclamezuil of bewegwijzering

De reclamezuil is een van de meest gebruikte reclameborden. Deze communicatie-uiting zorgt voor herkenning en is ideaal om bezoekers te verwelkomen. De bewegwijzeringsborden worden veelal op bedrijfsterreinen gebruikt om mensen de juiste weg te wijzen. Zo komen ze altijd op de goede plek van bestemming. Deze borden kunnen wij in de huisstijl vormgeven en produceren.

Voetbal- en bouwborden

Sponsoren zijn tegenwoordig onmisbaar in de voetbalsport. Met de voetbalborden bereik je de toeschouwers rondom het sportveld en kun je jouw sponsoren extra in het zonnetje zetten. In het geval je projectontwikkelaar, aannemer of makelaar bent, zijn bouwborden de perfecte wijze om omwonenden te informeren over de aanstaande veranderingen. Het zijn echt enorme blikvangers.

Neem contact op

Uiteraard zijn er nog heel mogelijkheden om jouw bedrijf, project of activiteit via een reclamebord te promoten. Deze borden zijn er in diverse materialen, afmetingen en geschikt voor binnen én buiten. Wil je weten welk reclamebord voor jou geschikt is? Neem dan contact op met onze specialisten.

Reclamespecialisten