Reclamespecialisten
specialisten

Hoe kan ik bestanden bij jullie aanleveren?

Steeds vaker krijgen wij van klanten vragen over het aanleveren van ontwerp-bestanden voor hun vlag, reclamebord of spandoek. Hoe zit dit precies?

Voorkeur aanleveren bestanden

Je kunt dus bij ons het ontwerp (met bijvoorbeeld afbeeldingen) van jouw gewenste product aanleveren. Voor het beste resultaat ontvangen wij – bij voorkeur – de bestanden in PDF-formaat. EPS-, AI-, PSD-, PSB-, TIFF- en JPEG-bestanden kunnen ook worden aangeleverd.

Geen enkel risico

Per specialist zal de ontwerpafdeling de gestuurde bestanden altijd goed controleren. Op deze manier loop je dus geen enkel risico op de kwaliteit. Per specialist kun je bekijken wat de exacte aanleverspecificaties zijn.

Altijd digitale proef

Onze grafische afdeling gaat vervolgens aan de slag met jouw ontwerp. Je ontvangt dan altijd een digitale proef per e-mail. Wij starten pas met de productie van jouw product zodra we akkoord op het ontwerp van je hebben ontvangen.

Heb je nog vragen?

Toch nog vragen over het aanleveren van jouw bestanden? Dat is mogelijk. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Bel ons op 0314-361516 of stuur een e-mail naar info@reclamespecialisten.nl.

Aanleverspecificaties

Reclamespecialisten