Reclamespecialisten
specialisten

Tips voor reclame maken met sandwichborden

SandwichbordWil je op een snelle en betaalbare manier aandacht vragen voor een evenement, beurs of aanbieding? Maak dan gebruik van sandwichborden. Dit zijn borden langs de weg waar je als adverteerder jouw evenement of campagne kunt promoten. Doordat ze aan twee kanten bedrukt zijn en op de openbare weg geplaatst worden, bereik je een groot publiek. Hierbij enkele tips als je ook zo’n sandwichbord wilt.

Doelstelling

De borden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. In het geval je hier een boodschap op wilt laten zetten, dien je goed na te denken over de tekst voor de potentiële lezers. Zo kun je jouw dienst of product promoten. Maar misschien wil je aandacht vragen voor een toneelstuk of wil je een bepaalde kwestie onder de aandacht brengen. De opmaak van je sandwichbord kan daardoor verschillen.

Leesbaarheid

Zorg er altijd voor dat de eventuele tekst op jouw sandwichbord goed leesbaar is! Vaak zitten potentiële kijkers in de auto of op de fiets. Ze kijken dus haastig en hebben vaak niet veel tijd om naar je sandwichbord te kijken. Dus de tekst/boodschap moet niet te lang zijn en moet de mensen direct aanspreken door middel van een pakkende uitstraling.

Vergunning

Heb je een vergunning bij de gemeente aangevraagd om een sandwichbord, bijvoorbeeld voor je eigen zaak, te plaatsen? Niet in alle gemeenten kun je zomaar een sandwichbord plaatsen. Informeer daarom altijd bij je gemeente welke regels er zijn op het gebied van het plaatsen van reclameborden. Zo voorkom je uiteindelijke problemen.

Functionaliteit

Wees creatief! De sandwichborden hebben als voordeel dat ze erg licht zijn. Ze kunnen dus ook gedragen worden. Je kunt de borden om iemand hangen en deze persoon laten rondlopen op een drukke plek, zoals in het centrum van een stad. Zo val je op en lezen meer mensen de boodschap op je bord. Mensen die interesse hebben, kunnen vervolgens deze persoon direct aanspreken.

Meer informatie

De Reclamespecialisten ontwerpen en maken sandwichborden op maat. Dus ook voor jou! Wil je ook op een leuke en creatieve manier een groot publiek bereiken? Laat dan een reclamebord door ons maken. Kijk eens op www.123sandwichbordenspecialist.nl voor meer informatie.

Reclamespecialisten