Reclamespecialisten
specialisten

Leuk bericht vanuit Gambia!

De Reclamespecialisten krijgen vaak leuke opdrachten en onze producten worden geleverd door het hele land. Af en toe gaan onze reclameproducten naar de buurlanden, maar dat we een vlag en een spandoek moeten maken voor in Gambia komt eigenlijk nooit voor.

Vlag en spandoek voor ‘Juice Bar’ in Gambia

Des te leuker is dat we vanuit dat Afrikaanse land een leuk bericht kregen van Fred Eringaard. Hij schrijft: “Jullie ontwerp voor de ‘Juice Bar’ aan het strand is goed ontvangen. Jack, de eigenaar, was enorm blij. Hij gaf aan dat hij de vlag en het spandoek nu gaat opslaan, omdat voor hun het regenseizoen gaat beginnen. In de tweede week van oktober gaat alles erop, want dan begint het seizoen voor hun in Gambia.”

‘Een fijn gevoel’

Hij vervolgt: “Je moet je indenken dat daar op het strand ruim elf ‘fruit juicers’ zijn, welke zijn goedgekeurd door de overheid. Per dag verdienen zij maximaal een euro of 4 en leven daar met hun hele familie van. Mede door mijn hulp en jullie creativiteit zal dit minimaal verdubbelen. Daardoor zullen Jack zijn kinderen komend jaar naar school kunnen. Dit gaf hem een heel fijn gevoel.”

Mooi seizoen tegemoet

Tot slot schrijft Fred: “Mede dankzij jullie zal Jack een mooi seizoen tegemoet gaan. Waarvoor dank van mij, maar vooral van ‘Juicy Jack’. De Reclamespecialisten vinden het erg leuk om zo’n mooie reactie te krijgen. Wij wensen Juicy Jack dan ook heel veel succes tijdens het zomerseizoen in Gambia! Bekijk hieronder de vlag en het spandoek die we voor ze hebben gemaakt.

Gambia Mei 2016 (96)

Gambia Mei 2016 (111)

Gambia Mei 2016 (6)

Gambia Mei 2016 (2)

Reclamespecialisten