Reclamespecialisten
specialisten

Goede bewegwijzering is onmisbaar

Een goede bewegwijzering is onmisbaar binnen of buiten jouw bedrijfspand. Het zorgt voor een duidelijke structuur en rust binnen je bedrijf.

Efficiënt en functioneel

Het wijst klanten en bezoekers direct de weg zonder dat zij op plekken komen die niet gewenst zijn. Bovendien zorgt bewegwijzering voor een efficiënte, maar functionele bezoekersstroom en werkomgeving.

Bewegwijzering binnen

Bewegwijzering voor binnen kan door middel van borden, maar binnen een gebouw kan ook raamfolie haar werk goed doen. Uiteraard zijn borden, informatiepanelen en overzichtsborden bij de receptie en kamernummerborden ook effectief. Deze maken wij compleet naar wens.

Bewegwijzering buiten

Bewegwijzering voor buiten wijst bezoekers en klanten de weg. Waar moeten leveranciers zich melden? Waar morgen bezoekers hun voertuigen parkeren? Als je jouw klanten en bezoekers wegwijs wilt maken, is goede bewegwijzering voor buiten onmisbaar.

Goed zichtbaar

Bewegwijzering voor buiten heeft, naast het functionele aspect, ook effect op de naamsbekendheid. Je bent goed zichtbaar en het is een mooie aanvulling op jouw gevelreclame. Wil je meer informatie inzake de bewegwijzering? Neem dan contact op, wij helpen je graag! Hieronder een goed voorbeeld.

Bewegwijzering

Reclamespecialisten