Reclamespecialisten
specialisten

Jouw reclamebord printen of bestickeren?

Bij ons kun je eenvoudig jouw reclamebord bestellen. Zo’n bord valt op en is prima in te zetten voor jouw communicatie bij kantoren of bij sportvelden. Wij vervaardigen onze reclameborden in geschuimd PVC (ook wel Forex genoemd), Dibond(Alu panel) of Trespa (Volkern). Dit doen wij in allerlei soorten, maten en vormgeving. Deze materialen zijn UV-bestendig en slijtvast. Bij ons het mogelijk om direct op plaatmateriaal te printen of het reclamebord te bestickeren. Maar wat is nou precies het verschil?

Reclamebord printen
Met deze techniek wordt de tekst of afbeelding direct op de plaat geprint. Dit wordt ook wel direct to plate genoemd. Wij printen jouw ontwerp rechtstreeks op het plaatmateriaal met weerbestendige UV-inkten. Het is prima geschikt voor de kortere termijn, dus niet als het meer dan vijf jaar mee moet. Daardoor ligt de prijs hiervoor wat lager.

Reclamebord bestickeren
Met deze techniek plakken wij een sticker op de plaat. We printen jouw ontwerp op een sticker, die we vervolgens op het plaatmateriaal bevestigen. Dit zijn full colour stickers, zodat deze in de hoogste kwaliteit zijn. Wij kunnen met het bestickeren twee jaar langer garantie op de kleurechtheid geven. Mede daardoor betaal je wel een wat hogere prijs.

Afwerking
Het is ook mogelijk om een extra beschermlaag te nemen. Bij ons heb je de keuze uit een afwerking met of zonder laminaat. Dit is een aanvullende afwerking voor jouw reclamebord. Deze wordt afzonderlijk over het bord geplakt. Kies je voor de optie met laminaat, dan verdubbel je de garantie naar 5 jaar. Je kunt kiezen uit een glans of mat laminaat.

Bestellen bij de specialist
Uiteraard bestel je deze reclameborden bij de specialist. Kijk op www.reclamebordenspecialist.nl voor al onze mogelijkheden!

Reclamebordenspecialist 2

Reclamespecialisten