Reclamespecialisten
specialisten

Reclameborden afgewerkt met glans of mat laminaat

Reclameborden kunnen uit vele materialen vervaardigd worden. Zo heb je bij de Reclamespecialisten keuze uit geschuimd PVC (ook wel Forex genoemd), Dibond (Alu panel) of Trespa (Volkern).

Het is ook mogelijk om een extra beschermlaag te nemen. Bij ons heb je de keuze uit een afwerking met of zonder laminaat. Dit is een aanvullende afwerking voor jouw reclamebord. Deze wordt afzonderlijk over het bord geplakt.

Op onze borden zonder laminaat geven wij een garantie op de kleur, bijvoorbeeld door verkleuring van de zon, van 2,5 jaar. Kies je voor de optie met laminaat, dan verdubbel je de garantie naar 5 jaar. Je kunt kiezen uit een glans of mat laminaat.

Glans wordt het meest gebruikt. In sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer jouw reclamebord onder een fel licht komt te hangen, is het niet verstandig om glans laminaat te gebruiken. Dit kan namelijk zorgen voor schittering van licht.

In dat geval is een matte afwerking een betere optie. Dit wordt ook vaak gebruikt bij een wat chiquere uitstraling. Bekijk hieronder voorbeelden van bedrijfsborden met laminaat.

Bedrijfsborden

Reclamespecialisten