Reclamespecialisten
specialisten

Sfeer creëren met fotowanden

Wil jij jouw kale muur levendig maken? Met fotowanden breng je weer sfeer in jouw woning, kantoor, showroom, winkel en restaurant. Een foto op wandgrootte zorgt absoluut voor een unieke beleving in het interieur.

De fotowanden worden full colour geprint op speciaal behangmateriaal. Hierdoor is het mogelijk de foto in zijn geheel te produceren. Het resultaat is een indrukwekkend grote fotowand zonder storende naden. Deze fotowanden hebben een permanent karakter. Wij zijn al jaren de fotowandenspecialist. Door onze ervaring kunnen wij jou perfect te adviseren over het ontwerp van jouw fotowand.

Bij ons bestel je snel en gemakkelijk jouw fotowand. Deze fotowanden ontwerpen en maken wij zelf. En dat in diverse formaten. Je kunt er tevens voor kiezen om de montage door ons te laten doen. Want zeg eens eerlijk: je wilt toch dat de fotowand er strak en verzorgd uitziet? Ga niet zelf lopen knutselen, maar laat het door vakmensen plaatsen. Zo kun je altijd genieten van een mooie fotowand. Neem contact met ons op.

Fotowanden

Reclamespecialisten