Reclamespecialisten
specialisten

Uitschuifbare vlaggenmasten

Vlaggenmasten zijn er in verschillende soorten en maten. Een vlaggenmast kan dan ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

uitschuifbare-vlaggenmastenVaak voor langlopende campagnes of voor een langere tijd op een vaste plek. Het vervoeren en plaatsen van een vlaggenmast vraagt toch wat extra tijd en inspanning. Wat veel mensen niet weten is dat er zogenaamde uitschuifbare vlaggenmasten bestaan. Dus wel de professionele uitstraling van een echte vlaggenmast, maar dan wel stukken makkelijker te vervoeren en te plaatsen. Dus ook interessant voor kortlopende campagnes zoals bijv. beurzen of andere evenementen. Ingeschoven is de vlaggenmast 2 meter en vrijwel met ieder voertuig te vervoeren.  Eenmaal op bestemming aangekomen, kun je de vlaggenmast uitschuiven naar een formaat van 5,60 meter. Hiermee maak je dus echt indruk.

Ook het vastzetten kan op 2 eenvoudige manieren. Door middel van een grondkoker en dus een gat in de grond. Of met een grondplaat kun je de uitschuifbare vlaggenmast eenvoudig vastzetten.

Benieuwd of een uitschuifbare vlaggenmast ook wat voor jou is? Bel 0314-361516 of mail info@reclamespecialisten.nl onze klantenservice voor vrijblijvend meer informatie.

Reclamespecialisten