Reclamespecialisten
specialisten

Foto’s: onmisbaar goed

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Dat klopt ook. Mits goed toegepast.
Bij veel creatieve werkzaamheden zijn foto’s ideaal. Denk aan het schrijven van blogs, grafische vormgeving etc. Maar lang niet altijd heb je een foto tot je beschikking die je verhaal of ontwerp extra kracht geeft.

Stockdatabanken als oplossing

stockfotosStockfoto’s zijn ideaal. De investering is relatief laag en je kunt er direct over beschikken. Natuurlijk kun jij je wenden tot de databanken van shutterstock en istockphoto. Deze staan ook bovenaan als je stockfoto in Google ingeeft. Kijk alleen ietsje verder als je hiermee een besparing wilt bewerkstelligen. Zo heb je een stockfoto website zoals www.freeimages.com waarbij je gratis stockfoto’s kunt downloaden. Heb je vaker stockfoto’s nodig? Dan is het interessant om bijvoorbeeld naar www.thinkstockphotos.com te kijken. Groot assortiment en voor een geringe investering.

Natuurlijk kun je ook je eigen foto op maat laten maken door een professionele fotograaf. Dit geniet natuurlijk altijd de voorkeur. Helaas is het budget lang niet altijd toereikend en is een beroep doen op een stockdatabank een goede optie.

Reclamespecialisten