Reclamespecialisten
specialisten

Over de
Reclamespecialisten

Ben je inmiddels ook een keer uitgekeken op een traditioneel reclamebureau? Het gevoel dat je altijd te veel betaald, er geen korte lijnen en summiere prijsafspraken zijn? Of ben jij een ondernemer of bestuurder die zelf weet welke (marketing)strategie hij aankomende periode gaat voeren, maar heb je alleen een partner nodig voor de uitvoering?

Reclamespecialisten.nl
is je graag van dienst

Wij zijn
je graag van dienst

Reclamespecialisten is het antwoord op de sterk veranderende reclamemarkt. Door het internet moet ieder bedrijf zich opnieuw uitvinden. Wij dus ook. Vanuit een traditioneel uitvoerend en groot volwaardig reclamebedrijf bedienen we de online markt onder de naam Reclamespecialisten. Dus bij ons heb je nog steeds de persoonlijke offline service, maar met online gemak en de daarbij behorende gunstige tariefstelling. Wij bedienen diverse klanten, van de grote bedrijven tot aan de bakker op de hoek.

Wat maakt jullie
onderscheidend?

Veel bedrijven richten zich op de verkoop. Dat is op zich ook wel logisch. Alleen doen wij dat niet. Daarin onderscheiden wij ons. Vanaf begin af aan, dat is inmiddels ruim 10 jaar geleden, richten wij ons hoofdzakelijk op inkoop. Dit met als gedachte dat bij een goede inkoop de verkoop vanzelf op gang zou komen. Wij geloven in samenwerken. In kennis en kunde delen. Dit maakt ons sterk en minder kwetsbaar. Door inkoopcombinaties te vormen zijn we in staat en snel en voor de laagste prijs reclameproducten te leveren.

“Kom je liever bij ons langs? Geen probleem, want wij zijn ook te bezoeken! ”

De koffie staat altijd klaar.

Doen jullie
dan helemaal
niets zelf?

Zeker wel. Ons bedrijf telt momenteel 8 fulltime medewerkers met ieder een eigen specialisme. Wij beschikken over een eigen productie en montagedienst en zijn hierdoor prima in staat spoed- en maatwerk producties te verzorgen. En jullie grote productie volumes dan? Die besteden we uit. Dat is ook logisch. Standaard producten zijn namelijk alleen nog maar rendabel te leveren door massaproductie. Onze inkoopcombinatie behoort dan ook tot een van de grootste reclameproducenten van Nederland. Daar profiteer jij weer van. Je krijgt namelijk het advies van een specialist en je hebt de laagste prijs voor je reclameproduct.

Reclame advies
op maat

Wij zijn nuchter, persoonlijk en denken graag met je mee. Uit ervaring blijkt dat reclameplannen onderling weinig van elkaar verschillen. Voor veel branches hebben wij dan ook diverse onderzoeken gedaan en weten we prima welke communicatiemiddelen je het beste binnen specifieke branches kunt inzetten. Door samen te werken komen we verder.

Wij helpen je graag verder.

Neem contact op met onze specialisten 

Ellen

Ellen

Cindy

Cindy

Mark

Mark

Remco

Remco

Reclamespecialisten