Reclamespecialisten
specialisten

Zes tips om op te vallen met autobelettering

Onmisbaar voor elke bedrijfsauto of bedrijfsbus is autobelettering. Het is dé manier om op een betaalbare wijze reclame te maken voor jouw bedrijf. Je kunt met autoreclame dagelijks wel duizend mensen gratis bereiken.

Zorg voor een duidelijke boodschap

Door middel van kleuren, (bedrijfs)logo’s of pakkende teksten kun je binnen een paar seconden een duidelijke boodschap versturen. Helaas gaat dit nog wel eens fout en komt de boodschap niet over; een onleesbaar lettertype, teveel tekst of onscherpe foto’s. En dat is jammer, want zo bereik je minder potentiële afnemers.

Zes tips om op te vallen

123autobelettering, onderdeel van de Reclamespecialisten, heeft de nodige expertise en weet precies welke reclame-uitingen opvallen. Lees hieronder zes tips voor een goede autobelettering.

  1. Kies voor de juiste kleurkeuze die past bij jouw auto. Met een opvallende kleur wordt de aandacht gewekt om te lezen.
  2. Zorg voor een duidelijk leesbaar lettertype. Voorbijgangers moeten zonder veel inspanning de tekst kunnen lezen.
  3. Kies voor korte, pakkende teksten om de boodschap duidelijk te maken. Lange zinnen worden in korte tijd niet gelezen.
  4. Gebruik een beeld/symbool dat bij jouw onderneming past. Denk aan een product dat passend is bij een hoofdactiviteit.
  5. Zorg dat de huisstijl en/of het logo bij de vorm van het voertuig past. Deze vormgeving is erg bepalend.
  6. Vermeldt altijd een bedrijfsactiviteit op het voertuig. Voorbijgangers hebben anders geen idee wat het bedrijf precies doet.

Een autobelettering op maat

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zorgen voor een autobelettering op maat. Wij zorgen dat je écht gaat opvallen met je voertuig. Informeer eens naar de mogelijkheden of lees hier wat we voor je kunnen betekenen.

Autobelettering

Reclamespecialisten